Horus Öga

Horus Öga - Ola Larsén | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ola Larsén
DIMENSIONERA
3,94 MB
FILNAMN
Horus Öga.pdf
ISBN
8843919209366

BESKRIVNING

Att sväva i mörker. Ett vakuum i alla väderstreck. Hur blir våra liv när den artificiella intelligensen nästlar sig in i allt vi företar oss? Tildes uppbrott från lilla Malmö till metropolen New York markerar startpunkten för en sällsam resa i tid och rum, men också oönskade möten med den undre världen. Lika skrämmande som fascinerande dras hon mot sin vilja in i alltmer absurda skeenden samtidigt som det pågår en kamp mot klockan innan en digital härdsmälta riskerar att brisera på nätet. I en värld där maskiner sedan länge ersatt handkraft ruvar Michael på intrikata sätt att kringgå robotikens grundläggande principer, med tjänstvilliga marionetter till sin hjälp. Vilka tankar upptar en ung kvinna när andra krafter drar i trådarna och vilka relationer är det i slutändan som formar våra val? Horus allseende öga bygger broar mellan nutid och framtid.

stock vektorer 127661486 från Depositphotos samling av miljontals premium högupplösta stockfoton, vektorfiler och illustrationer. HORUS ÖGA Horus avbildas alltid med falkhuvud. Förmodligen hade han ögon som en falk, och såg allt som hände i omgivningen, när han svingade sitt sinne och medvetande högre och högre upp över jorden.

Han var den främste av gudarna i falkgestalt, och hans ögon utgjordes av solen respektive månen. Horus öga (Wedjat; även Ras öga) eller ("Udjat") är en fornegyptisk symbol för vaksamhet och gudomligt skydd, företrädesvis från Horus eller Ra.Den förekommer ofta på skyddsamuletter.Symbolen syns vanligen på avbilder av Horus mor, Isis, liksom gudomligheter nära förknippade med henne.Ögat är en kraftfull symbol och symboliserar makten att se, upplysa och handla. Horus öga (udjat) skulle också bli en vanlig symbol som i det forntida Egypten tillskrevs förmågan att skydda den som bar eller på något sätt pryddes av symbolen. Ögat som kan ses på bilden ovan fanns även representerat som tecken med olika variationer bland hieroglyferna. Nästa kväll på Kristallmeditation såg jag Horus öga stirra på mig från en annan deltagares nacke, nytatuerad blinkade ögat mot mig.

RELATERADE BÖKOR