Tobakshandlaren på Broadway

Tobakshandlaren på Broadway - Anders Broman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Broman
DIMENSIONERA
11,83 MB
FILNAMN
Tobakshandlaren på Broadway.pdf
ISBN
1566206412044

BESKRIVNING

Emigranterna Gustaf och Arvo står inför Commissionern, högste tjänstemannen på Ellis Island, för att få besked om de ska få inresetillstånd till Amerika eller inte. De har träffats under båtresan över Atlanten och har båda för avsikt att stanna i New York. Gustaf sneglar oroligt åt sidan. Bara den impulsive och kaxige Arvo inte ställer till med bråk härinne också, som vännen gjorde på båten under överfarten. Gustaf, mindre självsäker, med blicken fäst mot golvet och med en malande oro vid tanken på att de ska vägra släppa in honom. Bävar för följden av att tvingas åka tillbaka till Sverige utan att så mycket som ha satt sin fot på riktig amerikansk mark."Tobakshandlaren på Broadway" är en myllrande och underhållande berättelse om Gustafs kamp för ett bättre liv, under en tid när livet i New York kittlade vår fantasi och Broadway var hemvist för lönnkrogar, gangstrar och ett hektiskt nöjesliv.

Skickas om 4 vardagar Fri frakt från 169 kr för privatpersoner. Beskrivning.

Mamman är servitris på ett värdshus och sällskaparmed en rik fabrikant. När han plötsligt drunknar förändras livet för både Franzoch hans mamma i ett slag.

RELATERADE BÖKOR