Små och stora hemligheter

Små och stora hemligheter - Linda Goodnight | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linda Goodnight
DIMENSIONERA
7,20 MB
FILNAMN
Små och stora hemligheter.pdf
ISBN
3976504288370

BESKRIVNING

En mysterium från det förflutna kommer upp till ytan i Honey Ridge och samtidigt väcks nya känslor till liv. Valery Carter bär på en mörk hemlighet som har raserat hennes liv och hon kommer aldrig att förlåta sig själv för det svek hon begått. Men så återvänder Grayson Blake till deras gemensamma barndomsstad och gamla känslor blommar upp på nytt. Han väcker något i Valery som hon trodde var borta för alltid. Men kommer han stanna vid hennes sida när han får veta hennes vad hon gjort? Den målinriktade Grayson ska göra om stadens gamla kvarn till en restaurang, men bygget skjuts upp när ett människoskelett grävs fram. Fyndet leder tillbaka till amerikanska inbördeskriget och det visar sig snart att en mörk hemlighet ligger begravd även här, under den förfallna kvarnen ..."Hennes vackra berättande, tillsammans med den gripande och skickligt komponerade intrigen, kommer att gripa tag i läsarens hjärta från första sidan."  - RT Book Reviews om Minnenas trädgård  

Snabb leverans och med personlig service Sverige. Hemligheter små en varm, vemodig och hoppfylld berättelse om förluster och förlåtelse och kampen för att orka gå vidare. Om en förälskelse som flammar upp vid ett återseende mellan två skolkamrater som en gång i tiden var oskiljaktiga.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 59 kr.

RELATERADE BÖKOR