En nästan perfekt dag

En nästan perfekt dag - Mareike Krügel | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mareike Krügel
DIMENSIONERA
12,73 MB
FILNAMN
En nästan perfekt dag.pdf
ISBN
9077393358493

BESKRIVNING

Det är en helt vanlig fredag. Katharina navigerar vant i vardagskaoset kring elvaåriga Helli och sjuttonårige Alex, samtidigt som hon försöker vara helt okej med den veckopendlande maken Costas beslut att stanna på en firmafest i Berlin över natten. Men det ingen vet är att Katharina bär på en hemlighet som får tankarna att mala. Blev livet verkligen som hon ville? Vad hände med alla drömmar? En omtumlande relationsroman full av igenkänning, värme, humor och svärta.

Katharina navigerar vant i vard... En nästan perfekt mamma är en humoristisk feelgoodroman om en kvinnas extraordinära vardagsliv. Men den handlar också om ensamhet, tillit och att våga stå upp för sig själv.

Jag förstår En nästan perfekt dag. av Mareike Krügel Sofia Lindelöf Carin Ödquist (Multimedia) 2019, Svenska, För vuxna Ämne: DAISY text och ljud, Upphov: Mareike Krügel ; översättning av Sofia Lindelöf.

RELATERADE BÖKOR