Örfilen

Örfilen - Christos Tsiolkas | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christos Tsiolkas
DIMENSIONERA
6,16 MB
FILNAMN
Örfilen.pdf
ISBN
4420140248620

BESKRIVNING

"Jag har varit hårt inkapslad i dessa 500 sidor hela helgen, och det har varit härligt. Ungefär som att titta på fem avsnitt av "The Wire" på raken. Här har vi en bok som svarar mot det omättliga behovet av smart, bra underhållning," /DN om Christos Tsiolkas Örfilen, The SlapEn solig eftermiddag vid en grillfest i en förortsvilla ger en av gästerna en trotsig treåring en örfil.Barnet är inte hans son.Örfilen delar hela umgängeskretsen i två läger: de som tycker att den är ett grovt övergrepp och de som tycker att incidenten var en bagatell.När pojkens föräldrar bestämmer sig för att göra rättssak av det fördjupas konflikten och får konsekvenser långt utöver vad någon av deltagarna kunnat tänka sig. Vänskapen mellan gamla vänner sätts på prov och familjelojalitet ställs mot moral och principer.Boken belönades med Commonwealth Writers Prize 2009 och nominerades till Booker-priset 2010. Den har gjort stor succé i den engelskspråkiga världen, översatts till 20 språk och även blivit en framgångsrik teveserie.

När pojkens föräldrar bestämmer sig för att göra rättssak av det fördjupas konflikten. Vänskapen mellan gamla vänner sätts på prov och familjelojalitet ställs mot moral och principer. Precis som i hyllade romanen Örfilen, australiern Christos Tsiolkas första roman översatt till svenska (2011), finns ett våldsamt övergrepp i fonden av den nu aktuella, Barracuda.Men där den ... Örfilen.

av Christos Tsiolkas (E-media, E-bok, EPUB) 2012, Svenska, För vuxna. En solig eftermiddag vid en grillfest i en förortsvilla ger en av gästerna en trotsig treåring en örfil.

RELATERADE BÖKOR