Tangodrottningen

Tangodrottningen - Akli Tadjer | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Akli Tadjer
DIMENSIONERA
11,35 MB
FILNAMN
Tangodrottningen.pdf
ISBN
4286315299568

BESKRIVNING

Suzanne har ägnat hela sitt liv åt att dansa. Hon växte upp med sin mamma, en världsberömd dansare som kallades för Tangodrottningen. Mamman dog under tragiska omständigheter när Suzanne var åtta år, och lämnade dottern ensam med bara passionen för dansen kvar. Suzanne livnär sig på att ge danslektioner och drömmer i hemlighet om att bli en lika lysande tangostjärna som sin mor. Men det är inte förrän hon möter Yan, en simpel småtjuv, som hon äntligen vågar ta klivet in i både kärleken och dansen. Tangodrottningen är en passionerad kärleksförklaring till livet och tangon.AKLI TADJER är fransk-algerier född 1954 i Paris. Han studerade till journalist och debuterade som romanförfattare 1984. Tadjer arbetar även som manusförfattare för TV och film. Tangodrottningen är hans senaste bok. Sedan tidigare finns kärleksromanen Paradisbaden i svensk översättning (Sekwa 2015).

Tadjer arbetar även som manusförfattare för TV och film. Tangodrottningen är hans senaste bok. Tangodrottningen är en passionerad kärleksförklaring till livet och tangon.

Tips! Boken innehåller bokcirkelfrågor! AKLI TADJER är fransk-algerier född 1954 i Paris. Han studerade till journalist och debuterade som romanförfattare 1984.

RELATERADE BÖKOR