När mandelträden blommar (nivå 1)

När mandelträden blommar (nivå 1) - Sara Wadell | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sara Wadell
DIMENSIONERA
4,87 MB
FILNAMN
När mandelträden blommar (nivå 1).pdf
ISBN
8907763261360

BESKRIVNING

Leila ska gifta sig med sin pojkvän Jonas. Det är en stor händelse för hennes pappa Hassan. Han kommer från Iran och nu börjar han planera ett stort persiskt bröllop!Men Jonas och Leila lyssnar inte på hans goda råd. Och Jonas mamma Marianne vill ordna ett typiskt svenskt bröllop istället. Hassan blir rasande, och Marianne är lika arg. Går det att ordna ett bröllop som passar alla?"När mandelträden blommar" är en fristående fortsättning på Sara Wadells populära böcker "I samma båt" och "Noors trädgård"."När mandelträden blommar" finns i två versioner: dels i en kortare version på språknivå 1, dels i en lite längre på språknivå 2.

Leila ska gifta sig med sin pojkvän Jonas. Det är en stor händelse för hennes pappa Hassan.

"När mandelträden blommar" finns i två versioner: dels i en kortare version på språknivå 1, dels i en lite längre på språknivå 2. LIBRIS titelinformation: När mandelträden blommar [Elektronisk resurs] / Sara Wadell ; bild: Peter Bergting. "När mandelträden blommar" är en fristående fortsättning på Sara Wadells populära böcker "I samma båt" och "Noors trädgård". "När mandelträden blommar" finns i två versioner: dels i en kortare version på språknivå 1, dels i en lite längre på språknivå 2. I samma båt Nivå 1 Det här är en kortare och lättare version på Nivå 1 av en på LL-förlaget tidigare utkommen bok med samma titel.

RELATERADE BÖKOR