Träkarlen

Träkarlen - Anita Hedberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anita Hedberg
DIMENSIONERA
11,62 MB
FILNAMN
Träkarlen.pdf
ISBN
3862206914071

BESKRIVNING

Det är sommar år 2008 när Anna i ilska och förtvivlan lämnar Stockholm. Hon kör tills bensinen tar slut och hamnar då utanför en gård i norra Härjedalen. På gården som ligger utanför en liten fjällby lever två systrar, Signe och Kristin ett isolerat liv. Anna bestämmer sig för att bli kvar och får då låna en fäbodstuga över sommaren. Där hittar hon en dagbok från 1944 som Signe skrivit och hon blir alltmer nyfiken på de gamla damerna. Varför har de valt att isolera sig och vem är den där Egil som dök upp på Vallen den där sommaren? Anna får inte svar på alla sina frågor men som läsare kan man följa Signe och framför allt Kristin under 40- och 50-talen när allt hände.

Som kompensation får spelaren 3 poäng från början, och får flytta sin pinne 3 hål på sin sida av cribbage-brädet. Motspelaren kuperar.

Det felaktiga utspelskortet tages upp på handen (får ... där träkarlen hade morfar också talat om och sagt, att alla barn i Karlskrona tyckte så mycket om honom. Och det var nog sant, för också han hade svårt att skilja sig från träkarlen.

RELATERADE BÖKOR