Britas resa

Britas resa - Sven Wollter | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sven Wollter
DIMENSIONERA
7,75 MB
FILNAMN
Britas resa.pdf
ISBN
6503486322713

BESKRIVNING

»Blodet rann i en pulserande ström ur hans högra tinning och det gick kramper i kroppen. Klockan var kvart över två på natten. Det hade hunnit bli 11 december 1949 och svinkallt.// Brita Jakobsson släppte en meterlång tretums rundhult så att det klang i brädgolvet och en blodpöl växte sig allt större runt direktörens huvud.« Så börjar Britas resa Sven Wollters andra roman efter den kritikerhyllade Hon, Han och Döden. I den ger Brita Jakobsson sig av från Ådalen mot Stockholm för att leva ett annat och kanske friare liv. Det är en tid när kapitalet kunde skjuta arbetare och när överheten, utan att blinka, kunde ta för sig av arbetarklassens barn och ungdomar. Genom Britas ögon får vi följa de första stegen mot frigörelse. Det är en tid av hopp, men också stor förtvivlan en tid som i allra högsta grad ger återklang än idag.

Köp boken Britas resa hos oss! Pris: 55 kr. pocket, 2019.

Köp Britas resa av Sven Wollter på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension. I Britas resa ser det ut som tanken är att romanens inledning handlar om sexuella övergrepp och Svenska akademiens galamiddag.

RELATERADE BÖKOR