Kristus i berget

Kristus i berget - Britta Stenberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Britta Stenberg
DIMENSIONERA
6,60 MB
FILNAMN
Kristus i berget.pdf
ISBN
1234828273538

BESKRIVNING

Kristus i berget är historien om profetian i Kristineberg - det lilla gruvsamhället i Lappland. Varför gjorde Gud sig besväret med att låta en bild av Jesus träda fram på bergväggen, djupt nere i gruvans mörker. I romanen låter författarinnan och journalisten Britta Stenberg fiktion och verklighetsbaserade händelser flätas samman i nya former och frågeställningar.

I den lilla lappländska byn Kristineberg, fanns en malmgruva där det sprängdes och bröts malm ur berget. Företaget Boliden hade brytit malm där sedan mitten av 1930 talet. Kristus i berget.

Kristus i berget roman baserad på profetian i Kristineberg. av Britta Stenberg (Talbok, Daisy, digital, ljud) 2009, Svenska, För vuxna Uppläsare Anna Döbling Isak, löftessonen som "offras" på ett berg av sin älskande far är en av Gamla Testamentets viktigaste karaktärer då han är en av patriarkerna.

RELATERADE BÖKOR