Valkvisor

Valkvisor - Karin Nilsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Nilsson
DIMENSIONERA
11,72 MB
FILNAMN
Valkvisor.pdf
ISBN
2208027318448

BESKRIVNING

Mammajorden. Ursprungsplatsen som våra kroppar kan längta till hela livet, sjunga om. Sakna? Kanske som mest när vi inte orkar längre. När det låter om oss, när vi pressats och stressats sjuka och behöver vara i lugn och ro. Kan det komma en sång då? Den från vårt inre. En särskild slags klang.Jag hör din. Min finns på vallen där Mor Anna en gång gick på fäbod. Bland Rosa, Krona, Fina kossorna! Blommar minnena.”Valkvisor” är ord och toner som kommer underifrån. Ett stycke från bottnen, ur våra liv och kroppar i sorg, sjukskrivning och utbrändhet.

Sakna? Kanske som mest när vi inte orkar längre. När det låter om oss, när vi pressats och stressats sjuka och behöver vara i lugn och ro.

Filmen gjordes som ett Första majuppdrag 2020. Valkvisor. Karin Nilsson (Övrig) 179 kr.

RELATERADE BÖKOR