I det yttersta

I det yttersta - Viktoria Myrén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Viktoria Myrén
DIMENSIONERA
11,62 MB
FILNAMN
I det yttersta.pdf
ISBN
8906047672174

BESKRIVNING

KIM, NORA, MARC och Hannes. Fyra vänner åker på sensommaren ut till en ö i det yttersta havsbandet för att tillbringa en långhelg ihop. För att tala ut, komma närmare varandra eller bara komma bort från allt.Så försvinner Hannes den tredje dagen. Medan ovädret drar över ön rannsakar de sig själva, de som är kvar. Ville han lämna dem? Bär någon av dem skulden för hans försvinnande? Har det hänt Hannes något?I det yttersta är en klassisk roman om existentiell ensamhet. Det är en poetisk och skarpsynt skildring av villkoren för våra relationer, och av hur vi agerar i det allra yttersta när vi riskerar att förlora någon vi älskar.Om I en familj finns inga fiender:»Jag läser I en familj finns inga fiender som om jag läste en spänningsroman. Snabbt, med andan i halsen. // Viktoria Myrén har onekligen lyckats sätta fingret på en känslig punkt utan att vända bort blicken.«ANNA HALLBERG, DAGENS NYHETEROm Iris:»En djärv, fängslande roman, skriven av en författare med häpnadsväckande kontroll över språkets lyster.«PER PLANHAMMAR, GÖTEBORGS-POSTEN

Vad finns här och vad är unikt? Hur mår den här platsen? Emilia i Abisko, Zander på Gotland, Erik i Västra Torp och Minja på Syd-Koster berättar om sin plats. De yttersta barnen. Hur är det att leva på de yttersta platserna i Sverige? • Grundskola F-3 • Geografi, Sverige, Miljö, Hållbar utveckling.

Snabbt, med andan i halsen. I det yttersta Viktoria Myrén KIM, NORA, MARC och Hannes. Fyra vänner åker på sensommaren ut till en ö i det yttersta havsbandet för att tillbringa en långhelg ihop.

RELATERADE BÖKOR