Låna är silver, råna är guld

Låna är silver, råna är guld - Catharina Ingelman-Sundberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Catharina Ingelman-Sundberg
DIMENSIONERA
6,24 MB
FILNAMN
Låna är silver, råna är guld.pdf
ISBN
9743124101098

BESKRIVNING

Märtha, Snillet, Krattan, Stina och Anna-Greta är tillbaka. De har lämnat livet på servicehemmet Diamanten bakom sig och befinner sig i Las Vegas. Med utstuderad taktik, ett par löständer och varsin rullstol ska de överlista säkerhetssystemet på Casinot. De stulna pengarna ska mångdubblas, placeras i stöldfonden Grindslanten och göra livet bättre för gamla och sjuka. Men innan de vet ordet av har det kriminella mc-gänget Bandangels fått ögonen på pensionärerna som nu har återvänt till hemlandet. De har köpt en grosshandlarvilla på Värmdö där de ska finputsa sin strategi. Kommer Märtha och gänget lyckas med att supa mc-killarna under bordet med hjortonlikör och kakor? Och hur klarar Krattan av att hantera en stalker?

Read 213 reviews from the world's largest community for readers. Märtha, Snillet, Krattan, Stina och Anna-Greta är til... Låna är silver, råna är guld av Catharina Ingelman-Sundberg.

Du kan till exempel hålla koll på dina order, spara önskelistor och dina recensioner. Välkommen! "Låna är silver, råna är guld" är uppföljaren till succéboken "Kaffe med rån" som med sin varma humor och sina galna upptåg har tagit världen med storm. Låna är silver, råna är guld Catharina Ingelman-Sundberg Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar.

RELATERADE BÖKOR