På hedersord

På hedersord - Stefan Högberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stefan Högberg
DIMENSIONERA
6,79 MB
FILNAMN
På hedersord.pdf
ISBN
4119625755861

BESKRIVNING

Teos och Filips vänskap är inte som en vanlig vänskap. Där finns något annat, något mer, något som ingen av dem behöver uttala. Men så en dag bryter Filip kontakten utan att förklara varför. Teo lämnas i total ovisshet. När ett kryptiskt brev dyker upp bestämmer han sig. Han måste ta reda på vad som hänt. En skuld gnager fast den inte borde.Teos väg mot svaret blir snårig. Han vågar sig allt längre bort från sin komfortzon och samtidigt allt närmare sig själv. Kontakten med Filips gamla kärlekspartner ska få en avgörande betydelse, den som var så oskyldig först. Under loppets gång tvingas Teo brottas med förändringen han ser hos sin egen son. Pojken bor huvudsakligen hos sin mamma och Teo har svårt att nå fram. Papparollen får honom att känna sig maktlös men också stärkt i sin jakt på det han måste finna. På hedersord är en roman om självuppgörelse. Det är en berättelse om en man som tar sig in bakom Lögnen med stort L och möter sig själv genom den smärtsamma sanningen om en vän.

Pela Atroshi, 19, mördades i juni 1999. Hon sköts i huvudet under ett besök i familjens bostad i den kurdiska staden Dohok.

Det är en berättelse om en man som tar sig in bakom Lögnen med stort L och möter sig själv genom den smärtsamma sanningen om en vän. Författare DOHOK, IRAK.

RELATERADE BÖKOR