Övertalning

Övertalning - Jane Austen | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jane Austen
DIMENSIONERA
7,14 MB
FILNAMN
Övertalning.pdf
ISBN
2691314063869

BESKRIVNING

»Bredvid Jane Austen är James Joyce oskuldsfull som gräs.« W.H. AUDEN»Jane Austens romaner har den permanenta kvaliteten hos riktig litteratur.« VIRGINIA WOOLFAnne Elliot övertalades en gång att bryta sin förlovning med Frederick Wentworth, en sjökapten utan vare sig förmögenhet eller status. Nu möts de igen, åtta år senare.Jane Austens sista roman hör till de absoluta klassikerna i engelsk­språkig litteratur. Övertalning är briljant satir om fåfänga och högmod, men också en gripande berättelse om kärlek och missade möjligheter. JANE AUSTEN [1775-1817] var en engelsk författare, vars kärleksromaner hör till de största klassikerna i den engelskspråkiga litte­ra­­­turen. Romanerna utspelar sig inom en engelsk aristokrati, ofta skildrad med skarp ironi. Konventioner och koder utgör hinder för att finna lycka, inte minst för kvinnor. Övertalning [Persuasion, 1818], som gavs ut postumt, räknas till Jane Austens viktigaste verk.I översättning av Jane Lundblad.»Övertalning skär rakt in i vår instagrammande samtid.« | ELSA WESTERSAD, KULTURNYTT, SVERIGES RADIO, P4

Övertalning kommer nu i ny översättning av Maria Ekman. Mer än en kvarts miljon sålda böcker! Hur påverkar denna information dina känslor och din vilja att köpa boken? I Påverkan lär du dig vilka tekniker som används vid övertalning - och hur du själv kan försvara dig mot detta i framtiden. Läs mer Om du, bara för en liten stund, tänker att en så välrenommerad och populär bok kanske är något för dig, har du kanske blivit ... Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.

Romanen pekar framåt mot romantiken. Övertalning kommer nu i ny översättning av Maria Ekman. Operation övertalning.

RELATERADE BÖKOR