Den mörka portalen

Den mörka portalen - Mattias Lönnqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mattias Lönnqvist
DIMENSIONERA
6,29 MB
FILNAMN
Den mörka portalen.pdf
ISBN
4793585944948

BESKRIVNING

Tre personer söker sin framtid. Ella har alltid drömt om att lära sig magi och studerar nu hos de kvinnliga magikerna. Marmat vill bli soldat, men har tvingats till de manliga magikerna. Tirandim söker sig till kyrkan, i flykt från magikerna och familjens grymma öde.Det har nu gått femhundra år sedan magikerna splittrades och det inbördeskrig som följde. En skör fred råder sedan dess. Kommer freden att hålla? Vad hände med alla magiska föremål och underverk? Vad händer när nyfikenheten blir för stor?

Det är ren njutning att läsa berättelsen. Starka karaktärer, härliga miljöskildringar och ett språk som får mig att le.

Mattias Lönnqvist löser det snyggt genom att låta de tre huvudkaraktärerna återkomma som huvudkaraktär i var tredje kapitel och dessutom är personerna så vitt skilda varandra att det inte är någon svårighet att skilja på dem. Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek.

RELATERADE BÖKOR