Vaka natt

Vaka natt - Malin Lindroth | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Malin Lindroth
DIMENSIONERA
3,56 MB
FILNAMN
Vaka natt.pdf
ISBN
7428159060524

BESKRIVNING

Det är vaknatt. Patienten har begått en oförklarlig handling hon har dödat sitt barn. Detta väcker minnen hos kvinnan som vakar. Minnen som vävs samman till en berättelse. En uppväxt i 70-talets Göteborg, med en tjock lite udda och drömsk mamma, en pappa som kör spårvagn i stilig uniform, och lillasyster Annika. En skör idyll som spricker.Och nätterna är fyllda av märkliga drömmar. En natt får de sin förklaring. Flickan blir vittne till mammans mörkaste hemlighet. En skuld som blir en outhärdlig börda.Malin Lindroth debuterade 1985 med diktsamlingen Lära gå. Vaka natt är hennes första roman.

Beskrivning. En kvinna i 30-årsåldern arbetar som nattvak på psyket.

Om nätterna smög mamman in till lillasystern och stack en synål i örat på henne. En obegriplig handling som ... Om jobbet Som personlig assistent är din främsta uppgift att vaka under natten för en pojke på 10 år som har stora behov av medicinering samt skötsel av hans andningsapparater under natten.

RELATERADE BÖKOR