Millie Birds bok om döda saker

Millie Birds bok om döda saker - Brooke Davis | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Brooke Davis
DIMENSIONERA
6,33 MB
FILNAMN
Millie Birds bok om döda saker.pdf
ISBN
4281935727887

BESKRIVNING

En hejdlös historia om en borttappad flicka, två vildsinta pensionärer och ett oförglömligt äventyrMillie Bird är sju år gammal och har hunnit lista tjugosju föremål i sin Bok om döda saker när hennes pappa plötsligt blir nummer tjugoåtta. Vem ska nu svara på alla Millies frågor om världen? Och vem ska göra hennes mamma glad igen?En dag blir Millie lämnad ensam kvar i köpcentret. Hennes mamma måste ha gått vilse på vägen tillbaka. Ingen lägger märke till den rödhåriga flickan med lika röda gummistövlar som sitter och väntar under stället med damunderkläder i kolossalformat. Inte förrän den åttiosexårige före detta maskinskrivaren Karl dyker upp. Karl hittar Millie. Och Millie och Karl hittar i sin tur Millies vresiga åttiotvååriga granne Agatha. Alla har de förlorat någon. Karl sörjer fortfarande sin älskade fru, och Agatha har inte lämnat huset sedan hon blev änka. Tillsammans ger de sig av på en halsbrytande resa genom Australien. De är på jakt efter Millies mamma. Och de är beredda att bryta mot alla regler.Millie Birds bok om döda saker är en rörande, dråplig och charmig berättelse om sorg och vänskap, och om att det aldrig är för sent att njuta av livet.

Kjøp boken Millie Birds bok om döda saker av Brooke Davis (ISBN 9789175034966) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Köp Millie Birds bok om döda saker av Brooke Davis på Bokus.com. Millie Birds bok om döda saker Brooke Davis (Albert Bonniers förlag) Månpocket 2014 246 sidor Millie är sju och ett halvt år och lämnas av sin mamma i en affär, under ett rack av stora damunderkläder. Mamma säger att hon ska komma tillbaka och Millie väntar.

RELATERADE BÖKOR