Kvinnan i klippan

Kvinnan i klippan - Annika Banfield | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Banfield
DIMENSIONERA
3,80 MB
FILNAMN
Kvinnan i klippan.pdf
ISBN
4689579293578

BESKRIVNING

Skulle du göra allt för ditt barn även om det innebar att du måste brottas med en fasansfull ondska från forntiden?   Malins son Loke är döende och läkarna står maktlösa. Förtvivlad återvänder hon till sitt föräldrahem i Bohusläns skärgård för att söka efter svar, väl där möter hon Minya, kvinnan från forntiden. Hon får höra gamla sagor och sägner om Gåvor. Allt låter galet, men hon tvingas tro på det som berättas när bevisen går att se hos hennes son. Snart dras Malin in i en värld fylld av ceremonier och ritualer, gudar och gudinnor och magiska symboler inristade i klipporna på ön. Allt har en koppling till det mystiska folket som en gång befolkade Bohus Malmön och till bronsålderns mäktiga altare vid Tanum. Slutligen står Malin öga mot öga med döden och en kamp mellan gott och ont ställer allting på sin spets.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Vi i Klippans kommun (Skåne) has 4,828 members.

Förtvivlad återvänder hon till sitt föräldrahem i Bohusläns skärgård för att söka efter svar och det är där hon möter Minya, kvinnan från forntiden. Kvinnan i klippan (0 ... kvinnan från forntiden.

RELATERADE BÖKOR