Kyss mig först

Kyss mig först - Lottie Moggach | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lottie Moggach
DIMENSIONERA
9,6 MB
FILNAMN
Kyss mig först.pdf
ISBN
9481112485077

BESKRIVNING

När Leila upptäcker sajten Red Pill känner hon att hon äntligen har hittat människor som förstår henne. Hon är en ung kvinna som haft en skyddad uppväxt tillsammans med sin mamma, och hon har ofta haft svårt att få kontakt med flickorna i skolan.Men på Red Pill, ett chatforum för moraliska diskussioner, blommar Leila ut och imponerar på sajtens grundare, en lysande och undflyende man vid namn Adrian.Leila blir upprymd när Adrian ber att få träffa henne och smickrad när han erbjuder henne att delta i »Projekt Tess«. Tess är en kvinna som Leila antagligen aldrig skulle ha träffat i verkliga livet. Hon är vacker, urban, smart och sargad.Medan Leila och Tess mailar, chattar och pratar över Skype, blir Leila alltmer indragen i Tess värld och steg för steg lär hon sig allt, in i minsta detalj, om henne snart måste hon nämligen bli TessLOTTIE MOGGACH är en brittisk journalist som inledde sin karriär på The Times och numera skriver i bland annat Time Out, Elle och GQ. Kiss Me First, som är hennes debutroman, väckte ett enormt förhandsintresse i England, och såldes efter budgivning till Picador för ett sjusiffrigt belopp.»Smart, spännande och modigt. En The Talented Mr Ripley för Facebookeran.« POLLY SAMSON, författare till Perfect Lives»Moggachs imponerande debut är en gripande psykologisk thriller, desto mer oroväckande för sitt fullt tänkbara händelseförlopp. En mycket njutbar läsupplevelse.« PUBLISHERS WEEKLY»Kyss mig först är ett mörkt, oroande och knivskarpt utforskande av hur internetåldern förvandlar våra föreställningar om verklighet och identitet.« TANA FRENCH, författare till Till skogs och Okänt offer»Lottie Moggach har satt fingret på vår tids puls.« LIZ JENSEN, författare till The Rapture

Spara som favorit Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar. Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner ... »Kyss mig först är ett mörkt, oroande och knivskarpt utforskande av hur internetåldern förvandlar våra föreställningar om verklighet och identitet.« TANA FRENCH, författare till Till skogs och Okänt offer »Lottie Moggach har satt fingret på vår tids puls.« Pris: 19 kr.

Hur jag kände igen mig i henne som karaktär däremot varierade lite. »Kyss mig först är ett mörkt, oroande och knivskarpt utforskande av hur internetåldern förvandlar våra föreställningar om verklighet och identitet.« TANA FRENCH, författare till Till skogs och Okänt offer »Lottie Moggach har satt fingret på vår tids puls.« Framför mig har jag boken Kyss mig först. En bok som gjort mig helt, jävla, mållös.

RELATERADE BÖKOR