Tre starka kvinnor

Tre starka kvinnor - Marie NDiaye | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marie NDiaye
DIMENSIONERA
10,15 MB
FILNAMN
Tre starka kvinnor.pdf
ISBN
7882159484197

BESKRIVNING

Vinnare av Goncourt-priset 2009! Juristen Norah reser från sitt hem i Paris för att återförenas med sin egocentriske och maktfullkomlige far i Senegal men möts av en nedbruten man som desperat behöver hennes hjälp. Fanta lämnar Dakar och sitt jobb som lärare och flyttar med sin son och man till Frankrike efter att maken blivit avstängd från sitt arbete. Den unga änkan Khady har efter sin mans död helt slutit sig inom sig själv, och då familjen avvisar henne påbörjar hon en lång och plågsam resa över havet för att ta sig till Europa.På olika sätt kämpar de tre kvinnorna för att behålla sin värdighet och tillsammans utgör deras öden en berättelse om maktförhållandena mellan individ och samhälle, man och kvinna, Europa och Afrika som får läsaren att fundera över sin egen plats i världen och tillvaron.Marie NDiaye är en av den franska samtidslitteraturens mest lyskraftiga namn och Tre starka kvinnor är hennes stora internationella genombrott.

E-bok (Epub) Du har nått den maximala köpsumman. köp via.

Tre starka kvinnor : roman / Marie NDiaye ; översättning: Ragna Essén. N'Diaye, Marie, 1967- (författare) Essén, Ragna ... Tre starka kvinnor (2009) av Marie Ndiaye är tre berättelser om tre kvinnor som inte hänger ihop,(även om det finns en liten koppling mellan den första och tredje kvinnan).

RELATERADE BÖKOR