Skogens salt

Skogens salt - Huy Thiep Nguyen | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Huy Thiep Nguyen
DIMENSIONERA
7,24 MB
FILNAMN
Skogens salt.pdf
ISBN
5416329316245

BESKRIVNING

I Skogens salt rör sig den vietnamesiske författaren Nguyên Huy Thiêp fritt mellan det magiska och det realistiska. I tio noveller möter vi en förälskad frihetskämpe från 1400-talet, krymplingen Cun vars enda önskan är att bli människa, vattenandens dotter, och jägaren som under en apjakt får se blommor födas av en sällsam sort.Thiêps berättelser, där historia och folktro stiger fram och blandar sig med det moderna livet, blänker av en ömsint melankoli och en envis tilltro till människan.

Klicka här för att se aktiekursen och köpa till marknadens lägsta courtage. Våra 19 strövområden finns utspridda över hela Skåne, där alla har sin egen karaktär. Där finns våra vandringsleder, mtb- och ridleder, grillplatser och tillgängliga stigar.

tekoppenstankar Full size 124 × 200 pixels. Previous image.

RELATERADE BÖKOR