Novellix klassrumsbibliotek

Novellix klassrumsbibliotek Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
6,19 MB
FILNAMN
Novellix klassrumsbibliotek.pdf
ISBN
9911747508117

BESKRIVNING

Novellix ger ut noveller i små fina böcker - med en berättelse per bok. I Novellix klassrumsbibliotek har vi valt ut 40 olika noveller som passar för skolan. I paketet finns även en lärarhandledning samt ett elevmaterial med uppgifter som underlättar läsförståelsen, och som uppmuntrar eleverna till att fundera mellan och bortom raderna.   Novellerna i paketet är en blandning av klassiker och nyskrivet och spänner över genrer som skräck, sci fi, deckare och feelgood. Här kan eleverna stifta bekantskap med författare som Strindberg och Dostojevskij men också John Ajvide Lindqvist, Kristina Olsson och Jonas Karlsson - och en lång rad andra samtidsförfattare. Tack vare böckernas nätta format kan alla elever, oavsett läsnivå, ta steget in i den skönlitterära världen och känna tillfredsställelsen av att läsa en hel bok, från pärm till pärm.

Novellix: litteratur i fickformat - stories to go Novellix, Stockholm. 5 169 gillar · 76 pratar om detta.

FÖRFATTARE TITEL Karin Boye Ella gör sig fri* Karin Ström Stamtavla Karolina Ramqvist Farväl, mitt kvinnofängelse Katherine Mansfield Lycksalighet Khashayar Naderehvandi Förhöret Novellix ger ut noveller i små fina böcker - med en berättelse per bok. I Novellix klassrumsbibliotek har vi valt ut 40 olika noveller som passar för skolan.

RELATERADE BÖKOR