Mannen som kom tillbaka

Mannen som kom tillbaka - Thomas Kanger | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas Kanger
DIMENSIONERA
3,56 MB
FILNAMN
Mannen som kom tillbaka.pdf
ISBN
7086694861150

BESKRIVNING

Livia Pettersson, en nyligen pensionerad och ensamstående lärare från Västerås, hittas död i en park i Stockholm. På ren rutin informeras mordutredaren Elina Wiik vid Västeråspolisen om dödsfallet. Obduktionen visar att hjärtat hade stannat och fallet läggs till handlingarna. Men när hennes enda son Dante Pettersson läser boutredningen efter mamman får han sitt livs chock. Inget han trott om moderns och sitt eget liv visar sig vara sant. Han säger upp sig från sitt eget lärarjobb och försvinner spårlöst från staden.Tre år senare dyker en främmande man vid namn Edmund Korsberg upp i Sverige. Han är ute efter hämnd.Mannen som kom tillbaka är en suggestiv kriminalroman om ett mörkt förflutet. Efter sju år är Thomas Kanger äntligen tillbaka med en ny deckare om den egensinniga polisen Elina Wiik.

I många fall tror man att självmord ... Hur kan chefen underlätta för den som kommer tillbaka? - Många uppfattar en fråga från chefen som en befallning. Uppmana alla att säga ifrån när det blir för mycket, betona det egna ansvaret.

När den över 80 år gamla Ester G plötsligt tar upp en gammal tysk armépistol och skjuter ihjäl en ung man som aldrig träffat tidigare, står polisen inför ett olösligt mysterium. Personer som vill räcka till för allt och alla. ...

RELATERADE BÖKOR