Dagarna hans brann

Dagarna hans brann - Erik Grundström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erik Grundström
DIMENSIONERA
5,40 MB
FILNAMN
Dagarna hans brann.pdf
ISBN
2515723731143

BESKRIVNING

”Och det slog in i han, ett alldeles för skarpt och vitt ljus, och föll gjorde han och blev sittande där på golvet och höll sig i ugnsluckshandtaget och såg dammkornen glöda i ljuset från diskbänkslampan.Och stortanken: Att han äntligen fått svaret. Att han var som en Paulus. Köksgolvet hans väg till Damaskus. Och han, ett Jesu dammkorn: Inget mer, inget mindre.” Erik Grundström är författare och skrivarlärare. Han debuterade med romanen Inte kärlek (1985) och har sedan dess publicerat ytterligare tre romaner och den hyllade novellsamlingen Otro (2000). Han har också skrivit dramatik. 2008 utkom den kritikerrosade romanen Glöm inte kannibalerna, första bilden i en romantriptyk om ordets och berättandets makt. Dagarna hans brann är den andra bilden i denna triptyk.

Köp boken Dagarna hans brann av Erik Grundström (ISBN: 9789185725472) hos BookOutlet.se En man lyckades överleva mer än tre veckor i Alaska-vildmarken efter att hans avlägsna stuga brann ner. I torsdags räddades han av delstatspolisen som upptäckte en "SOS"-signal som han ... Dagarna hans brann.

Torkan i somras har förskjutit svampsäsongen, men nu finns det gott om svamp i skogen. ...

RELATERADE BÖKOR