En dunkel historia

En dunkel historia - Honoré De Balzac | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Honoré De Balzac
DIMENSIONERA
8,41 MB
FILNAMN
En dunkel historia.pdf
ISBN
7086111399708

BESKRIVNING

I det tidiga 1800-talets Paris konspirerar den rike monsieur Malin för att avsätta Napoleon. Samtidigt gömmer sig överlevande franska aristokrater i Parisnatten. Detektiven Corentin tar på sig att lösa en härva av politiska intriger som involverar kidnappning och mord.Balzacs realism möter den politiska thrillern i ett spännande polisdrama om verkliga historiska personer.I originalöversättning av Oscar Heinrich Dumrath

Skickas inom 7-10 vardagar. Köp En dunkel historia av Honoré De Balzac på Bokus.com. Pris: 39 kr.

Samtidigt gömmer sig överlevande franska aristokrater i Parisnatten. Detektiven Corentin tar på sig att lösa en härva av politiska intriger som involverar kidnappning och mord.Balzacs realism möter den politiska thrillern i ett spännande polisdrama om ... En dunkel historia polisroman från Napoleons tid.

RELATERADE BÖKOR