Robotarnas gud

Robotarnas gud - Elfred Berggren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elfred Berggren
DIMENSIONERA
3,14 MB
FILNAMN
Robotarnas gud.pdf
ISBN
7845503032618

BESKRIVNING

Elfred Berggrens debut Robotarnas gud gavs ut postumt 1932, n gra m nader efter f rfattarens d d. Robotarnas gud fick stor genomslagskraft och r knas idag som en av Sveriges f rsta science fiction-romaner. S har lod anm lan i Biblioteksbladet 1933: "En ung, avliden ingenjor har i denna intelligent skrivna bok behandlat ett i litteraturen icke alldeles sallsynt motiv, problemet om konstgjorda manniskor. - Ar 1967 har det lyckats en svensk vetenskapsman att i ett par robotar (ordet har lanserats i K. Capeks sk despel R. U. R.) transplantera manniskohj rnor samt att med vissa elektriska v gor h lla dessa vid liv. Robotarna kunna utfora en del nyttiga arbeten, men en av dem dodar en dag sin upphovsman. Med det aventyrliga handelseforloppet blanda sig intressanta samtal mellan "robotamas gud" och dennes vanner. ven dessa diskussioner ro spannande nog, dock sakert mera for en tekniskt forfaren person n for en lekman."

Ingår i volym 140:1 Robotikens lagar är inom science fiction en uppsättning spärrar i form av lagar för robotar, med syfte att göra det omöjligt för dem att ställa till med stora skador.Eftersom det ursprungligen handlade om tre lagar så är de även kända som Robotikens tre lagar.. Lagarna formulerades under 1940-talet av författaren Isaac Asimov, tillsammans med John W Campbell som då var redaktör ... Robotarnas gud, Elfred Berggren.

jag hade med Andréen, verkar kanske inte så upprörande. i skrift, eller när man tänker tillbaka på det efter.

RELATERADE BÖKOR