Om henne talar vi inte

Om henne talar vi inte - Eva Stilling | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva Stilling
DIMENSIONERA
7,75 MB
FILNAMN
Om henne talar vi inte.pdf
ISBN
4039255941857

BESKRIVNING

- Fredrik och jag har en son tillsammans. Emm gjorde en paus. Han heter Joel, och just nu står han där borta i baren. Ser du?- Byggjobbaren? Gunilla lutade sig framåt.- Ja. Han blev... hur ska jag säga... han blev kvar i Sverige.Ett nät av lögner och tystnad vävs runt sanningen om varför Emm Sand lämnar familjen och sin fyraårige son. När hon återvänder för att söka upp honom blir mötet både omtumlade och omvälvande. Joel är inte längre pojken i hennes drömmar, och familjefernissan krackelerar när tystnaden bryts. - Om henne talar vi inte är en spännande, intressant och välskriven romandebut. En bok med driv och stark närvaro. Här finns inga hjältar, inga enkla svar på svåra frågor, men både värme och glädje samtidigt som berättelsen är provocerande. Boken ger en wow-känsla, och det går inte att förhålla sig oberörd.Ann Ljungberg, författare och lektörBerättelsen om familjen Sand är fiktiv, men författaren bär på egna erfarenheter av anhöriga med psykisk sjukdom och av destruktiv tystnad inom familjen. Om det talar hon gärna på författarbesök. Hon håller också kurser i kreativt skrivande. Läs mer på www.mellanraderna.se

Jag skickar direkt så att böcker beställda senast den 20 december kommer fram till jul (i den mån posten håller vad de lovar!). Pris 150 kr.

Här finns inga hjältar, inga enkla svar på svåra frågor, men både värme och glädje samtidigt som berättelsen är provocerande. Boken ger en wow-känsla, och det går inte att förhålla sig oberörd." Om henne talar vi inte .

RELATERADE BÖKOR