Svampkungens son

Svampkungens son - Marie Hermanson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marie Hermanson
DIMENSIONERA
5,51 MB
FILNAMN
Svampkungens son.pdf
ISBN
7784380404420

BESKRIVNING

Han växer upp i skuggan av sin blomstrande far, den berömde svampexperten som har en sådan hand med kvinnorna. Maktlös bevittnar han hur fadern under sina exkursioner i svampskogen vanligen förför någon av de vackraste kvinnorna i gruppen medan han själv får hålla till godo med de Lektyr-flickor som han lirkar loss ur häftklamrarna och nålar upp på väggen. Och när fadern gifter sig med den vackra och utmanande Madeleine kompliceras situationen ytterligare.Men när svampkungens son för första gången i vuxen ålder söker upp sin mor på hennes ö på västkusten förvandlas hela hans liv, nästan som i sagan. Till sin förvåning märker han att han inte är rädd för havet och han upplever den sällsamma känslan av att vara ny för sig själv. Och han hittar fram till en ung kvinna som han många gånger sett och ändå inte sett.Svampkungens son är ett både lekfullt och allvarligt far- och sondrama, och en vacker berättelse om en ung man som finner sitt rätta element. Det är Marie Hermansons mest oemotståndliga roman efter Musselstranden.

Året är 1973, Gunnar är 22 år. Fadern Holger undervisar om hur han framgångsrikt fördelar sin gunst mellan olika kvinnor - han gör som en kinesisk jonglör de ser på tv.

Livet är inte alltid som vi tror. Det som inte syns styr vad som händer på den synliga ytan. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom svampkungens son Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR