Trojanerna

Trojanerna - Tommy Eriksson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tommy Eriksson
DIMENSIONERA
11,10 MB
FILNAMN
Trojanerna.pdf
ISBN
2782646532061

BESKRIVNING

Författaren Tommy Eriksson är en före detta journalist som aldrig kunnat sluta skriva. Bosatt i Luleå och med en bakgrund som radio- och teleingenjör, politisk tjänsteman som kommunikatör, diakon och frilans­journalist. Författaren har ett brett register. Det framgår inte minst i ?Trojanerna? som är en samling lokala, regionala berättelser eller skrönor vilka återgetts så ofta och så länge att de med åren upphöjts till sanningar. Eftersom de fortfarande berättas i Norrbottens kustland och skärgård vill författaren koppla ihop dessa äventyrliga historier till en sammanhängande berättelse med många pusselbitar av lokala folklivsskildringar. Alla likheter med riktiga personer och platser är resultat av tillfälligheter och en lycklig slump.

För fem år sedan var den största risken för din dator förmodligen en skadlig trojan som skulle stjäla dina bankuppgifter och lösenord. Författaren Tommy Eriksson är en före detta journalist som aldrig kunnat sluta skriva. Bosatt i Luleå och med en bakgrund som radio- och teleingenjör, politisk tjänsteman som kommunikatör, diakon och frilans journalist.

På natten smyger sig grekiska soldater ut ur hästen och plundrar staden. Priamos dödas av Agamemnon, Agamemnon av Briseis och Akilles av Paris. Vad trojanerna inte vet är att krigsledaren Odysseus och hans soldater gömmer sig inuti hästen.

RELATERADE BÖKOR