Dödande begär

Dödande begär - Ingegärd Sundell | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ingegärd Sundell
DIMENSIONERA
12,25 MB
FILNAMN
Dödande begär.pdf
ISBN
5971837809574

BESKRIVNING

Varför låg Liza livlös i sin säng? Några timmar tidigare hade hon varit full av energi och dansat salsa på grannens altan. Ingen av gästerna på rektor Holger Svantessons glada tillställning i den lugna byn Skaninge hade kunnat ana vad som väntade dem efter festen …. eller hur deras liv skulle komma att påverkas av en enda kvinnas olycka. Detta trots att ett par av festdeltagarna i viss mån hjälpt till att forma hennes bittra öde!Släckta drömmar, grusade förhoppningar, mord och andra kriminella handlingar, men också kärlek och erotik vävs in i denna berättelse, där inte alltid de mest moraliska får de största vinsterna.Författaren som är före detta lärare och journalist ger oss också inblickar, ofta kritiska, i skolans och massmedias värld. Den vassaste udden riktas mot skrupelfria journalister som presenterar sina scoop utan hänsyn till oskyldiga människor.Handlingen som följer alla festdeltagarna utspelas till största delen i Skåne för tio år sedan men slutar i nutid i Dallas, Texas, där någon till sist drar en vinstlott och verkar klara sig undan både panamadokument och paradisläckor. I slutkapitlen får vi också veta en del om de mindre lyckligt lottades öden.OM författaren:Ingegärd Sundell bor och verkar i Höganäs. Detta är hennes första roman för vuxna, men redan nu är nästa på gång.Tidigare har hon gett ut ungdomsböckerna Mr Nobody och Nu befriar vi Elvis.Hon är också viskompositör och har i cd-format ederat visnovellen Häxbål och vissamlingen Om människor och andra djur.Vidare har hon tonsatt några av Gustaf Frödings dikter i cd:n En skvallerdröm.

Skriv in personnummer på den som avlidit och e-postadress dit bouppteckningshandlingen ska skickas. När du godkänner att Skatteverket lagrar din e-postadress, sparas den tills handlingen har skickats ut. denna och begär att pantbreven skickas in till Lantmäteriet.

| Adlibris Dödande begär (Inbunden, 2018) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Ett servitut är knutet till en viss fastighet, inte till en viss person. Servitutet gäller alltså oavsett vem som äger fastigheten.

RELATERADE BÖKOR