Kräftfångst

Kräftfångst - Pooneh Rohi | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pooneh Rohi
DIMENSIONERA
4,36 MB
FILNAMN
Kräftfångst.pdf
ISBN
9973140939064

BESKRIVNING

Hon kommer inte minnas den natten. Men denna natt kommer hon minnas, med all säkerhet. Hon är tillräckligt stor och hennes ögon har aldrig varit mer vidöppna. Jag ger dig minnen nu, tänker jag. Jag ger dig bilder och lukter och den friska nattfukten. Hanna trycker ut båten från bryggan, släpper armen om Ara för ett ögonblick. Jag har dig om vi kantrar, tänker jag och håller hårt i årorna. Båten bryter sig långsamt loss, drar ut från land, årtag för årtag, generös i sin rörelse. Vi sitter tysta, lyssnar till ljudet av bortträngt vatten, årornas dopp och andetag. Att längta efter att få känna tillhörighet till en plats men inte kunna. Inte kunna vila i det ursprungliga, men inte heller kunna nå det nya. Det främmande. Kvar finns att ge den känslan - det självklara sammanhanget - till sitt barn. Finstämt och melankoliskt gestaltar Pooneh Rohi denna motstridighet i sin novell Kräftfångst, skriven för Novellix och utgiven i samband med hennes mottagande av litteraturfestivalen SmåLits Migrantpris 2019.

Det är dags att plocka upp kräftor ur sjön och de ror ut med båten i mörkret. För att hedra Carl Larsson och hans konstverk har det präglats ett mycket speciellt mynt - nästan 100 gram silver och med 10 Swarovski kristaller! Myntmotivet återger den världskända akvarellen - Kräftfångst! I år är det 100 år sedan Sveriges mest betydelsefulla akvarellmålare gick Till Salu. Grafik; Skulpturer; Nutida.

Artikelnr: 9789175893020 Kategori: Noveller. Beskrivning Beskrivning.

RELATERADE BÖKOR