Söt som synden

Söt som synden - Nicola Marsh | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nicola Marsh
DIMENSIONERA
11,59 MB
FILNAMN
Söt som synden.pdf
ISBN
5582205846424

BESKRIVNING

En natt skulle lindra hennes begär, men den ger henne bara smak för mer. Abby älskar sitt jobb på Sydneys finaste lilla pastisserie, men den nya chefen Tanner gör arbetet till en lika svår som delikat utmaning. Blickarna de ger varandra är lika heta som ugnen de ständigt befinner sig vid. Men Tanners förflutna är lika mörkt som bläcket i hans tatueringar. Ska Abby våga ge efter för begäret? Och kommer det i så fall att räcka med bara en smakbit?

Abby älskar sitt jobb på Sydneys finaste lilla patisserie, men den nya chefen Tanner gör arbetet till en lika svår som delikat utmaning. Blickarna de ger varandra är lika heta som ugnen de ständigt befinner sig vid. Söt som synden En natt skulle lindra hennes begär, men den ger henne bara smak för mer.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 39 kr.

RELATERADE BÖKOR