En biodlares död

En biodlares död - Lars Gustafsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Gustafsson
DIMENSIONERA
9,44 MB
FILNAMN
En biodlares död.pdf
ISBN
8072044452070

BESKRIVNING

Han bär troligtvis på en dödlig cancer. Lennart Westin öppnar aldrig svarsbrevet från läkarundersökningen.Sedan de lade ner den sista lokala skolan i Väster Våla har han inget lärarjobb längre, utan försörjer sig på biodling och lever allt ensligare. Nu talar allt för att denna vår blir hans sista. Ett tydligt tecken är att hans hund inte vill vara hos honom längre.Men så får han ett oväntat besök, som förändrar allt. Ingenting går längre att se med samma ögon.LARS GUSTAFSSON föddes 1936 i Västerås. Han debuterade med romanen Vägvila [1957]. Romanen En biodlares död utkom första gången 1978. Enligt många är den hans vackraste text om livet, döden och människans roll. Denna nyutgåva är försedd med ett förord av Anders Olsson, författare, litteraturhistoriker och ledamot av Svenska Akademien.»En biodlares död är en liten, kort roman. Men den innehåller mycket, skarpa naturiakttagelser, svindlande kosmiska perspektiv, skrönor som skulle göra Piraten grön av avund. Framför allt ger den ett ovanligt naket porträtt av en döende människa. Den är skriven med stor ömhet.« | Åke Leijonhufvud, Sydsvenska Dagbladet»En biodlares död är ännu en seger för den konstnärliga enkelheten, reduceringen och avskalningen av alla krusiduller. Enkelt, lätt och musikaliskt som Haydn eller Mozart berättar Gustafsson om ett av de ämnen som berör alla.« | Bertil Palmqvist, Arbetet

Gustafsson, Lars, 1936-2016. (författare) ISBN 9117715423 Publicerad: Stockholm : Norstedt, 1978 Tillverkad: Stockholm ... En biodlares död är en speciell liten bok.

Känns lite sorgligt att upptäcka hans författarskap nu, lyssnade på ett program från P1 i somras, ... Söker du efter "En biodlares död : roman" av Lars Gustafsson? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. En biodlares död - en liten betraktelse - som den förtjänar .

RELATERADE BÖKOR