Moscow Baby

Moscow Baby - Håkan Lindgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Håkan Lindgren
DIMENSIONERA
10,80 MB
FILNAMN
Moscow Baby.pdf
ISBN
3247766863952

BESKRIVNING

Håkan Lindgren är tillbaka med en fristående uppföljning till romanen ATT RAKA EN ZEBRA som kom ut 2015. Pariskillarna Jacob och Victor vill skaffa barn. Vägen för dem till en surrogatmamma i Moskva och ett land där homofobin ligger som en mörk dimma över deras redan svåra val. Det blir inte enklare av att deras tillvägagångssätt kan leda till både böter och fängelse hemma i Frankrike. Vi får följa svenske Jacobs och franske Victors både känslosamma och strapatsfyllda färd till Moskva, men det blir också en inre resa. Gör de rätt? Vad händer om och när de kommer tillbaka till Paris? Håller kärleken mellan dem? Är barnet ett bevis på deras starka band eller är drivkraften en annan? Omgivningens reaktioner och inblandning rör upp starka känslor och skapar konflikter från oväntat håll. MOSCOW BABY är en laddad relationsroman om kärlek, uppoffringar, rädsla och drömmar. HÅKAN LINDGREN flyttade till Paris för snart tjugo år sedan. Från storstadspulsen drog han vidare till en liten by i nordöstra Frankrike där han i dag bor med man och dotter. Båda miljöerna liksom den svenska hemstaden Göteborg utgör scenen för hans skrivande. Han har tidigare gett ut noveller i flera olika genrer. MOSCOW BABY är en fristående uppföljare till ATT RAKA EN ZEBRA som kom ut 2015. Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 14 t. 10 min.Uppläsare: Christoffer Svensson

Från storstadspulsen drog han vidare till en liten by i nordöstra Frankrike där han i dag bor med man och dotter. MOSCOW BABY är en laddad relationsroman om kärlek, uppoffringar, rädsla och drömmar. HÅKAN LINDGREN flyttade till Paris för snart tjugo år sedan.

Finns som e-bok. Pariskillarna Jacob och Victor vill skaffa barn. Nisse Scherman recenserar Moscow Baby! Nu har också Nisse Scherman från Svenska Deckarakademin läst och recenserat Moscow Baby..

RELATERADE BÖKOR