Du hasar av trygghet

Du hasar av trygghet - Elin Grelsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elin Grelsson
DIMENSIONERA
11,4 MB
FILNAMN
Du hasar av trygghet.pdf
ISBN
4086078023089

BESKRIVNING

Sara har ett skittråkigt jobb och lever med en man som släpar sig runt i lägenheten utan att se henne. Hon dricker för många drinkar, hetsäter godis och har sex med fel män. Hennes hat sprutar ner allt och alla de välvilliga kollegorna på jobbet, oroliga vännen, apotekspersonalen.Du hasar av trygghet är en feministisk samtidsroman som handlar om motstånd när barrikaderna monterats ner och ersatts med leende erbjudanden om självförverkligande och homestyling. Sara tänker inte försöka välja bort en stramande kvinnoroll, hon tänker skita ner den, inifrån. Finns det något alternativ, egentligen?Elin Grelsson Almestad [född 1983] är frilansjournalist och föreläsare om genus och normkritik. Hon skriver för bland annat Aftonbladet, Göteborgs-Posten och ETC och är även en uppmärksammad bloggare.

De handlar alltid rätt, tänker alltid gott om andra, och utför vänliga handlingar i tid och otid. Du hasar av trygghet (Inbunden, 2011) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Elin Grelssons debut, Du hasar av trygghet, gör ingenting för att lyfta upp mig ur detta tillstånd, den snarare förstärker och understryker hopplösheten. Boken handlar om Sara och Johannes.

Åkte hem. Du hasar av trygghet Elin Grelsson Modernista, Sverige (2011) 231 sidor. Men om hon inte vill.

RELATERADE BÖKOR