Dansa vid vulkanens rand

Dansa vid vulkanens rand - Grégoire Delacourt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Grégoire Delacourt
DIMENSIONERA
3,9 MB
FILNAMN
Dansa vid vulkanens rand.pdf
ISBN
2366226758422

BESKRIVNING

"En åskknall, en blixt, ett infall, ett liv som löser upp sig likt en akvarell, ett annat som framträder. Det var precis så enkelt. Så vackert. Så definitivt."Emma är fyrtio år, har tre barn och är lyckligt gift. Men en dag, på väg in på ett brasserie, får hon syn på en man som hon inte kan slita ögonen ifrån. När deras blickar möts vet hon direkt: hon måste vara med honom. Men är hon beredd att lämna sin trygga tillvaro och riskera att förlora allt?   Dansa vid vulkanens rand är en berättelse om kärlek, passion och hur allt kan raseras på ett enda litet ögonblick. Grégoire Delacourt är fransman, född 1960. Han har arbetat i reklambranschen men slog igenom med bästsäljaren Allt jag önskar mig. Dansa vid vulkanens rand är hans sjätte roman.  

Skickas senast imorgon Fri frakt från 169 kr för privatpersoner. Beskrivning" Mödrar lär oss att vara tålamodiga, ett mer stillsamt sätt att resignera, eftersom de vet att i begäret och förälskelsen finns också lögner och underkastelse. Dansa vid vulkanens rand är den femte boken av Grégoire Delacourt som kommer på svenska och det är också den femte boken som jag läser av honom.

Grégoire Delacourt. Grégoire Delacourt är fransman, född 1960. Dansa vid vulkanens rand är en berättelse om kärlek, passion och hur allt kan raseras på ett enda litet ögonblick.

RELATERADE BÖKOR