De kanske lämpade

De kanske lämpade - Peter Høeg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Høeg
DIMENSIONERA
3,95 MB
FILNAMN
De kanske lämpade.pdf
ISBN
9981631165398

BESKRIVNING

Tre udda barn möts på en privatskola i Köpenhamn. I det noggrant inrutade och schemalagda helvetet är rektorn den oinskränkte härskaren som styr med hjälp av skolklockan. En dag revolterar de tre eleverna mot reglerna genom att sätta just denna klocka ur spel. Men är det möjligt att hejda tiden i vuxenvärldens sociala experiment?

Det var också något med skolklockan som till varje pris måste sättas ur spel... En av de författare som jag personligen håller högst av dem alla (och har gjort det sedan tonåren) är dansken Peter Høeg som slog igenom stort med sin tredje roman Fröken Smillas känsla för snö.Den av Peter Høegs böcker som jag tycker är hans bästa är uppföljaren till Fröken Smillas känsla för snö, De kanske lämpade som är en berättelse om tre udda barn, huvudpersonen ... Pris: 152 kr. häftad, 2015.

snowflakes in rain "Den mest spretiga och nördiga på bokbloggshimlen" /Vixxtoria De kanske lämpade är en ruggigt stark bok, om några barn på danska barnhem/uppfostringsanstalter/hårda skolor. När jag läste den i mitten av 1990-talet blev jag alldeles tagen.

RELATERADE BÖKOR