Swedavien

Swedavien - Johanna Juneke | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johanna Juneke
DIMENSIONERA
9,98 MB
FILNAMN
Swedavien.pdf
ISBN
7222893249993

BESKRIVNING

I en nära dystopisk framtid har det skett en elektronisk revolution i Sverige och en grupp företagsledare styr nu i hemlighet medborgarna utan deras vetskap. I denna nya värld Swedavien existerar livet som en slöja framför ögonen på människorna. En analog motståndsrörelse har valt att stå utanför Swedavien och har skapat ett alternativt liv i gångarna under Kymlinge tunnelbanestation dit inga elektroniska signaler hittar. Deras mål är att störa ut det elektromagnetiska fältet för att få människorna i Swedavien att välja ett liv i den fysiska verkligheten istället. Swedavien är en dystopisk thriller om en framtid som kanske inte är så avlägsen som vi tror.

Än så länge finns boken endast att köpas som e-bok. Det fina är att hon skänker alla pengar som boken drar in under året till UNHCR. "Swedavien" av Johanna Juneke.

Bokbloggaren Bokhyllan, 11 december 2018 Swedavien (Häftad, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Swedavien är en spännande dystopisk thriller om en framtid där det skett en elektronisk revolution. Recension av Swedavien. Nu när det är semester passar jag på att läsa vuxenböcker.

RELATERADE BÖKOR