Det onda ögat och andra noveller

Det onda ögat och andra noveller - Kaisa Johansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kaisa Johansson
DIMENSIONERA
7,42 MB
FILNAMN
Det onda ögat och andra noveller.pdf
ISBN
9111972910364

BESKRIVNING

I boken får vi följa fyra personer som gör upp med sitt förflutna. De bor i eller i närheten av Halmstad.I Barlast möter vi Peter som tillbringar sin fredagskväll på Harrys, han har just blivit dumpad och dessutom förlorat sitt jobb, snacka om After work. I Det onda ögat möter vi Ester, 82, som lever med sin svårt sjuka man. Under alla år har han styrt och ställt med hennes liv, nu har det blivit hennes tur att hämnas.I En förgången dag ser Axel tillbaka på sitt liv, det har blivit dags att göra upp med det förgångna och att se framåt.I Hundliv möter vi Patrik som är långtidssjukskriven. Han lever ensam med sin hund Sudden och börjar få det riktigt tufft ekonomiskt. Han tvingas vara kreativ för att hitta en lösning på sin situation.

Deras ögon var rödsprängda och tårar rann ner på deras mörka kläder. Jag gjorde en snabb överblick i kyrkan, mina ögon frös snabbt till is när min blick nådde längst fram i kyrkan.

Debutboken Splitter kom 1980 och innehöll en samling noveller som mestadels utspelades i Paris. Det finns mängder av olika versioner och teorier om hur det onda ögat användes och fungerade. Enligt vissa versioner kan vem som helst kasta ett ont öga så länge de är uppfyllda av tillräckligt mycket svartsjuka och ilska.

RELATERADE BÖKOR