Vandring i en förlorad värld

Vandring i en förlorad värld - Philip Lindskog | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Philip Lindskog
DIMENSIONERA
6,54 MB
FILNAMN
Vandring i en förlorad värld.pdf
ISBN
6654039939420

BESKRIVNING

Världen har mött sitt dystopiska öde. Slutligen har människorna och naturens krafter tagit det för långt. I en nystartad värld lever de enda överlevande människorna isolerade och fångade bakom en hög mur. I denna orättvisa stad hänger balansen mellan krig och fred på en tunn tråd. De rika har alla tillgångar och för de fattiga är det en daglig kamp för överlevnad. Regeringens ledare Dave Herzog försöker stå emot mäktiga Food Inc som försöker ta total kontroll över stadens tillgångar. Samtidigt drabbas staden av allvarliga sjukdomar. I ett försök att få folket på sin sida skickar Dave ut en grupp utanför muren. Gruppen leds av Daves tidigare mentor Jav och deras uppdrag är att hitta en sak bortom bergen som sägs kunna bota alla sjukdomar. Det är en kamp om makt och frihet och det gäller att ställa sig på rätt sida.

Finns som: Vald medietyp: E-bok (2019) Välj medietyp E-bok (2019) Snabblänkar. Mer information om Vandring i en förlorad värld; Relaterad information ... En förlorad värld: kapten Charles Ryders andliga och världsliga minnen (originaltitel: Brideshead Revisited: The Sacred & Profane Memories of Captain Charles Ryder), även översatt till svenska med undertiteln Heliga och profana minnen ur kapten Charles Ryders liv, är en roman från 1945 av den brittiska författaren Evelyn Waugh.Romanen, som Waugh kallade sitt magnum opus, handlar om ... Det är en liknelse som berättar om en älskande och generös Gud som tar emot den människa som vill ompröva sitt liv.

| Adlibris Köp 'Vandring i en förlorad värld' nu. Världen har mött sitt dystopiska öde.

RELATERADE BÖKOR