Valérie och hennes underbara vecka

Valérie och hennes underbara vecka - Vítezslav Nezval, Kristoffer Noheden | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Vítezslav Nezval, Kristoffer Noheden
DIMENSIONERA
4,38 MB
FILNAMN
Valérie och hennes underbara vecka.pdf
ISBN
6820387139539

BESKRIVNING

Valérie och hennes underbara vecka är en skimrande legering av den gotiska romanen, den melodramatiska följetongen och fesagan. När Valérie får sin första menstruation omvandlas hennes verklighet av hastigt uppblossande begär. Likt en detektiv skärskådar Valérie skiftande identiteter och fördolda samband. Till slut blottlägger hon den hädiska hemligheten i familjehistoriens hjärta och finner den befriande sanningen om sig själv. Med lika delar svart humor och förtrollande äventyrslystnad har Vítezslav Nezval skapat en roman som raserar vanevardagens fängelse.Vítezslav Nezval var poet och var med och grundade surrealistgruppen i Prag år 1934. Han skrev Valérie och hennes underbara vecka året därpå, men romanen publicerades först tio år senare. Nu utkommer den för första gången på svenska, i översättning av Karin Mossdal.

Likt en detektiv skärskådar Valérie skiftande identiteter och fördolda samband. Till slut blo Valérie och hennes underbara vecka Sphinx Bokförlag, 2018, 233 pp.

Joina mig i min vardag ;) För exakt en vecka sen idag tog vi oss en härlig lunch på stan, jag och mina två närmsta kollegor. Jag ville fira att vi haft en så bra start på detta året! Mitt team på Valerie är SÅ duktiga och jobbar stenhårt för att det ska gå bra för oss.

RELATERADE BÖKOR