Greatest hits : en roman

Greatest hits : en roman - Laura Barnett | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Laura Barnett
DIMENSIONERA
6,58 MB
FILNAMN
Greatest hits : en roman.pdf
ISBN
1051053852597

BESKRIVNING

Det är över ett decennium sedan Cass Wheeler, en populär brittisk singer-songwriter, släppte sitt senaste album; tio år sedan den tragedi som drev henne till sammanbrott och gjorde att hon helt försvann från musikscenen något som ledde till utdragna spekulationer bland hennes fans. Men nu befinner sig Cass återigen i studion. Hennes uppgift är att välja ut sexton av de många hundra låtar hon skrivit sedan tonåren till ett samlingsalbum: ett arbete som framkallar starka minnen och tillbakablickar över de vägar hennes liv tagit. Från barndomens plågsamma minnen, till mötet med Ivor, musiken, festerna, lyckan över dottern Anna, och vidare mot det stora sammanbrottet. Greatest Hits är historien om ett liv, berättad på ett unikt och rörande sätt. Om toppar och dalar, kärlek och brustna hjärtan, succéer och misslyckanden. LAURA BARNETT är författare och journalist, bosatt i sydvästra London. Hon debuterade med den hyllade Versioner av oss. Greatest hits är hennes andra roman. Laura Barnett skriver regelbundet i The Guardian, The Observer, Daily Telegraph och Time Out London.

Greatest hits är hennes andra roman. Greatest hits är den brittiska författaren Laura Barnetts andra roman och jag tycker att den här boken är snäppet bättre än debuten Versioner av oss, som jag läste tidigare i år.Det här är en berättelse vars ramberättelse i egentligen utspelar sig under en dag då Cass Wheeler lyssnar igenom de gamla låtar, medan den egentliga berättelsen finns i hennes tillbakablickar. Greatest Hits är historien om ett liv, berättad på ett unikt och rörande sätt. Om toppar och dalar, kärlek och brustna hjärtan, succéer och misslyckanden.

Roman "Chocolatito" Gonzalez on Saturday, September 9 at 10:15PM ... Roman. Greatest hits; REF : 9781474600903 .

RELATERADE BÖKOR