Drömbruden ; En rasande eld

Drömbruden ; En rasande eld - Dani Collins, Melanie Milburne | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dani Collins, Melanie Milburne
DIMENSIONERA
3,29 MB
FILNAMN
Drömbruden ; En rasande eld.pdf
ISBN
3946904264442

BESKRIVNING

Drömbruden Den grekiska miljardären Stavros Xenakis är van vid att vinna. Utan att blinka antar han en riskfylld utmaning, med siktet inställt på att ta över släktens företag! Han har inget emot att dölja sin verkliga identitet det han inte räknar med är att distraheras av en äkta grekisk skönhet, den hemlighetsfulla barnflickan Calli. Och snart visar det sig att de har betydligt mer gemensamt än sitt ursprung ... En rasande eld Allegra Kallas har svårt för Draco Papandreou. Och särskilt svårt har hon för den åtrå som sveper genom henne så fort hon får syn på mannen som en gång lämnade henne. Det här är inget som undgår Draco. För hur mycket Allegra än förnekar det vet Draco att hon är väl medveten om elden som rasar mellan dem. Frågan är hur han ska göra för att få henne att erkänna sina känslor ... 

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Drömbruden/En rasande eld (Romantik) e-bok.

Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Prova Nextory Gratis i 14 dagar | Läs eller lyssna på Drömbruden Den grekiska miljardären Stavros Xenakis är van vid att vinna. Utan att blinka antar han en riskfylld utmaning, med siktet inställt på att ta över släktens företag! Han har inget emot att dölja sin verkliga identitet - det han inte räknar med är att distraheras av en äkta grekisk skönhet, den hemlighetsfulla ... Drömbruden ; En rasande eld.

RELATERADE BÖKOR