En sista utväg

En sista utväg - Federico Axat | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Federico Axat
DIMENSIONERA
4,75 MB
FILNAMN
En sista utväg.pdf
ISBN
5255559380223

BESKRIVNING

Ted McKay har allt: en underbar hustru, två döttrar och ett välbetalt jobb. Men efter att ha diagnostiserats med en dödlig hjärntumör står han en dag med en pistol mot tinningen, redo att trycka av. Då ringer dörrklockan. En främling ger honom ett förslag: döda två män innan du dör själv. Ted blir lovad att han efter att ha utfört morden kommer att bli någon annans måltavla, som en länk i en självmordskedja. Ted förstår logiken: ett mord är enklare för de närmaste att hantera än ett självmord.Men när Ted står i begrepp att utföra morden är det något som inte stämmer. Han känner igen människor och platser han inte borde känna igen. Personerna han fått i uppdrag att döda vet vad han heter. Fast det är först efter att ha dödat sina måltavlor som Teds verklighet på riktigt börjar falla samman. Vem är det som styr över hans handlingar?En sista utväg är en uppslukande psykologisk thriller från en ny och spännande författare. För dig som gillar Shutter Island, Memento och Inception.»Kliv åt sidan, Hitchcock« New York Journal of Books»En psykologisk thriller som tar dig med på en sjuhelvetes resa!« BookRiotDenna titel kommer ut på Massolit Förlag som ingår i Norstedts Förlagsgrupp.

På en öde gård baxar hon ner liket i husets frysbox. En sista utväg Publicerad 2019-02-12 01:07:31 i Allmänt , Bokrecension , Boktips , Argentinaren Federico Axats bok En sista utväg (Massolit förlag, 2018) är den första av hans tre böcker som översatts till svenska - och vilken "debut"! En flytt hem till Sundsvall som höll på att avsluta hans karriär. ...

I princip ska det alltså ske samma dag, men fortfarande: beordran är en sista utväg. En sista utväg 1995 USA 87min IMDb. Alex, en vacker kvinna som uppträder som härskarinna, fotograferar en naken manlig kund i en mycket komprometterande situation.

RELATERADE BÖKOR