Tango och tårar

Tango och tårar - Annelie Myllymäki | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annelie Myllymäki
DIMENSIONERA
9,13 MB
FILNAMN
Tango och tårar.pdf
ISBN
1626127110179

BESKRIVNING

Aira kämpade emot för att inte vända sig om. Det fanns inget ihorisonten annat ett oändligt hav. Avståndet var så långt att detvar omöjligt att se annat än vatten så långt ögat kunde nå. Menhon visste att på andra sidan havet låg hennes fosterland. Finland.Landet där sorg och tårar varit en del av livet. Nu låg det bakomhenne. I Sverige skulle hon börja ett nytt liv.Min hemstad, staden där jag föddesär på väg att försvinna. Murar raseras,nya moderna hus tar form. Snart finnsdet ingen kvar med minnen, ingensom kan berätta om människorna somarbetade och levde i industristadenNorrköping.I romanen Tango och tårar gerförfattaren Annelie Myllymäki en röståt dem som inte längre finns blandoss, dem som lämnade oss för tidigtoch gick i graven med en hemlighet.

Avståndet var så långt att detvar omöjligt att se annat än vatten så långt ögat kunde nå. Menhon visste att på andra sidan havet låg hennes fosterland.

Men jag förstod inte det. Jag var för ung … Så jag gjorde scenen och jag grät.

RELATERADE BÖKOR