Konsten att tala med en änkling

Konsten att tala med en änkling - Jonathan Tropper | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonathan Tropper
DIMENSIONERA
9,81 MB
FILNAMN
Konsten att tala med en änkling.pdf
ISBN
3182287239125

BESKRIVNING

Doug har träffat sitt livs kärlek, och förlorat henne. Knappt trettio år gammal är han en deprimerad, alkoholiserad änkling. Han vill helst vara ifred men motarbetas av sin tvillingsyster, sin tonåriga styvson och stans alla singelkvinnor.En varm, humoristisk roman om sorg och kärlek. Om att släppa och gå vidare, och lita på dem man älskar. Jonathan Tropper, ofta omnämnd som en amerikansk Nick Hornby, har även skrivit manuset till den planerade filmen.Sagt om boken:"Det här ÄR min nya favorit. Jag blir så nöjd varenda gång jag läser en bok av honom [Jonathan Tropper]. De är alltid preciiiis som jag vill att de ska vara. Åh, upptäck! Bästa blandningen av relationer, lite sorg, lite sentimentalitet, toppat med 30+kriser, allt i smart förpackning. Helt perfekt underhållning med hjärna."Bokbloggen Bokhora"En fantastisk roman om förälskelse, förlust och för mycket whiskey. En underbar blandning av Om en pojke och På vinst och förlust och allt en samtida underhållande roman ska vara: rolig, rörande, gripande och väldigt smart."Bokbloggen Boktipset"Det går lätt att läsa How to talk to a widower, inte för att den saknar djup och mening, utan för att den är så förbannat läsvärd. Faktiskt bland det bästa i år."Bokbloggen The Book Pond"Hysteriskt roligt, samtidigt känsloladdat"USA Today"En intelligent humoristisk svart komedi, innerligt om kärlek och förlust"The Daily Mail (UK)"Roligt och insiktsfullt"Booklist"Bara att gratulera om du har den här boken oläst!!"Bloggen Doras bokprat"Fick en jävligt bra bok igår ska jag säga er, jävligt bra. (...) Sen läste jag resten och bölade."Pelle Tamleth bloggar på Nöjesguiden"En riktigt, riktigt bra bok! Jag njöt hela vägen. Otroligt bra flyt i språket, lagom sorgligt, lagom dysfunktionell familj i bakgrunden och en huvudperson som man verkligen vill veta mer om."Bloggen Annettes bokblogg

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 158 kr.

Han vill helst vara ifred men motarbetas av sin tvillingsyster, ... Hans förläggare försöker få honom att skriva en bok, men han vägrar. Dock skriver han en kolumn i en tidning och det är upplägget till bokens titel "Konsten att tala med en änkling".

RELATERADE BÖKOR