Ett annat vi

Ett annat vi - Fiona Harper | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fiona Harper
DIMENSIONERA
11,45 MB
FILNAMN
Ett annat vi.pdf
ISBN
3632336430508

BESKRIVNING

Två män. Två möjliga slut. Finns det verkligen bara en enda chans till lycka? Maggie är drygt fyrtio och står inför livets hårda sanningar. Med sin enda dotter utflugen inser hon att både hennes liv och äktenskap knakar i fogarna. När hon blir bjuden till en återträff med sin klass från universitetet väcks gamla minnen till liv särskilt de av Jude Hanson. Samma natt som Dan friade till Maggie, bad Jude henne att rymma med honom, och nu kan hon inte låta bli att undra hur livet skulle sett ut om hon följt med. En morgon när Maggie vaknar upptäcker hon att funderingarna blivit verklighet. Hon är tillbaka i år 1992  och tjugo år på nytt. Frågan är om hon är modig nog att välja den framtid som hon verkligen vill ha?

Så många har dött och smittats i Sverige. Hittills har 4 220 människor med bekräftad covid-19 dött i Sverige, enligt Folkhälsomyndighetens statistik. Ett annat vi än nationalismens.

Men det är det tydligen. Vi gör något annat. Vi bär vårt industriarv in i framtiden och omfamnar det i både stad och landsbygd.

RELATERADE BÖKOR