November har trettioen dagar

November har trettioen dagar - Magnus Cadier | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Magnus Cadier
DIMENSIONERA
8,19 MB
FILNAMN
November har trettioen dagar.pdf
ISBN
9983604795645

BESKRIVNING

NOVEMBER HAR TRETTIOEN DAGAR: I centrum står Daniel, hans tomrum och hans kamera. Vi får följa Daniel i letandet efter sprickor och håligheter under en skenbart stillsam månad. Han är besatt av att fotografera tomrum. Att tillfälligt komma bort från barndomsstaden är tänkt att bli en väg till återhämtning efter en depression.

I Sverige så infaller fars dag den andra söndagen i november, men fars dag är en högtid som firas på olika datum runt om i världen. Fars dag har sitt ursprung i 1910-talets USA men i Sverige så började man fira fars dag först 1931.

Först med att proklamera vart det barkar är alltid de brittiska damtidningarna. Novembernumren (som ju publiceras redan i oktober) har julklappsbilagor med förslag på gåvor i alla prisklasser. Maj har verkligen trettioen dagar och månaden har inneburit mycket.

RELATERADE BÖKOR