Magiska ökennätter / Falla för dig

Magiska ökennätter / Falla för dig - Dani Collins, Annie West | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dani Collins, Annie West
DIMENSIONERA
4,89 MB
FILNAMN
Magiska ökennätter / Falla för dig.pdf
ISBN
1260924593896

BESKRIVNING

Magiska ökennätterEn tur till öknens oas, det kan väl bara vara roligt? Men det blir inte alls som Fern Davenport förväntat sig. För när shejk Zafir uppenbarar sig förvandlas nöje plötsligt till fullt allvar. Den blicken! Den borrar sig in i hennes, och verkar inte vilja släppa taget. Och lusten den attraktiva shejken frambringar fullkomligt överväldigar henne. Hur ska hon ta sig ur den här turen med hjärtat i behåll?Falla för digRaffaele Petri lämnar inget åt slumpen, vare sig det gäller kvinnor eller affärer. Men hans tuffa attityd skrämmer inte Lily Nolan. Hon gör gärna affärer med honom, men vad gäller kärlek har hon inga planer på att ge honom det han vill ha. Raffa har dock en övertalningsförmåga som få, och plötsligt finner hon sig själv sittande på ett plan mot New York mot Raffaele Petri. Och när hon möts av hans öppna famn inser hon att hon är vansinnigt nära att falla. Ska hon låta sig fångas?

För mer information om hur vi använder cookies och vilka valmöjligheter du har, klicka här. I annat fall, klicka "X" för att stänga den här bannern. Tillsammans med dina nya vänner och med de magiska varelserna ni möter, så får du också använda din fantasi för att hitta på och skapa nya saker i äventyren och göra den levande, magiska världen som sagan utspelar sig i ännu större och mer som du vill ha den - och därför blir inget äventyr sig riktigt det andra helt likt, utan varje äventyr är helt unikt. Pepparmynta- Får dig att tänka klart, dämpar känslor.

Magiska ökennätter En tur till öknens oas, det kan väl bara vara roligt? Men det blir inte alls som Fern Davenport förväntat sig. För när shejk Zafir uppenbarar sig förvandlas nöje plötsligt till fullt allvar. Magiska ökennätter / Falla för dig (Häftad, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Köp 'Magiska ökennätter / Falla för dig' nu.

RELATERADE BÖKOR